Oleh: donbull | November 8, 2011

Sodaqoh

bismillahirrahmanirrahim
duh Gusti Alloh kula mung njaluk cukup
cukup mobil, cukup omah sing tingkat, cukup sawah hektaran, cukup bojo ayu sholehah, cukup pesawat (ngawur)
Duh Gusti…
kula mung nyuwun cukup
cukup napa-napane, cukup kanggo urip ning ndonya lan kanggo ibadah kanggo akhirat
nek menawa suk mben Panjenengan kersa paring bondho luwih, muga2 iso tetep gelem sodaqoh. Ora pelit-pelit nemen. Ora kuning sili**.
Sanadyan kula bakal ora iso kaya sodaqohe Aisyah R.ha. Paling ga, kudune iso menehi wong liya, ojo ngasi meneng wae weruh tanggane susah.
eeee.. nek menawa suk bondhone luwih, anggene sodaqoh muga-muga ojo kaya odhol, nek rak diplothot rak metu, bareng metu mung sak “crit” an, parah..
eeee.. nek kula jaluk, anggene sodaqoh ki kaya wong nguyuh senadyan abot ngempete nanging metune kan akeh, nek urung metu kan durung lego rasane ning ati.


Responses

  1. -_-” speechless…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: